Rolf Sanchez

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is momenteel het grootste exportproduct van Nederland als het gaat om latin muziek. De ‘King of Dutch Latin’ scoorde hit na hit en komt naar De Oosterpoort voor een daverend concert. Of zoals Rolf Sanchez zelf omschrijft: “Ik breng de latin sound-, en cultuur naar het theater en het dak gaat eraf. Samen met mijn liveband Latin Society en sexy danseressen belooft het een swingende show te worden.”

Bekend van tv

Rolf Sanchez zong de sterren van de hemel tijdens The X Factor in 2011. Al snel daarna volgde meer grote tv-shows in de Dominicaanse Republiek, het land waar zijn moeder vandaan komt.

Dominicaanse doorbraak

Familie Sanchez was daar aanvankelijk op vakantie, maar al snel bleek dat er weinig tijd was voor ontspanning. Rolfs talent werd opgemerkt en hij rolde van de ene tv-show naar de andere. Al snel werkte hij samen met Guianko Gómez, de producer van salsa-icoon Marc Anthony.

Terug in Nederland

Vele uitverkochte shows in Midden-, en Latijns-Amerika volgden. Gelukkig komt Rolf Sanchez in 2019 terug naar Nederland om zijn fans hier te trakteren op de welverdiende latin vibes. Trek je mooiste dansschoenen maar uit de kast want El Sanchez komt Groningen op z’n kop zetten!